Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen

Kroketten

Kies hier uit ons gamma lekkere kroketten

!

Bitterballen Kwekkeboom

Kwekkeboom Grootmoeders Rundvleesbitterbal is bereid met de ingrediënten uit grootmoeders tijd. Bereid met alleen maar pure en eerlijke ingrediënten van biologische oorsprong. Neem bijvoorbeeld het vlees dat gebruikt wordt voor de bitterbal, dit komt van de koeien die in het natuurgebied Spaarnwoude heerlijk hebben kunnen grazen in de wei, net zoals vroeger. Ook de groenten zijn onbespoten en zonder kunstmatig toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen. Proef zelf maar.

Garnaalkroket Artisanaal

De rijke ragout voor deze zeewaardige kroket bereiden we met Hollandse grijze garnalen, slagroom, volle melk, dille, tomaat en wortel. De uitgesproken smaak van schaaldieren wordt nog versterkt door de toevoeging van kreeftenfond.

Goulashkroket AVG

Wij bereiden deze bijzondere Goulashkroket met speciale ragout met als basis mals rundvlees en slagroom. De Goulashkroket wordt door ons verder op smaak gebracht met rode paprika. Zo krijgt het die heerlijk pittige Hongaarse authentieke smaak.

Kaaskroket AVG

Een kaaskroket is een variant op de vleeskroket. . In België vind je de kaaskroket, net als de vleeskroket wel regelmatig in frietkotten. Soms zijn ze handgemaakt.

De smaak van een kaaskroket wordt vooral bepaald door de soort kaas die is gebruikt. Niet de gehele vulling van de kroket bestaat overigens uit kaas; het is een mengsel van bloem, boter, melk, kaas en kruiden of drank zoals kirsch. Het paneermeel dat bij de bereiding van kaaskroketten wordt gebruikt is in het algemeen wat fijner van korrel.

Vleeskroket Kwekkeboom

De smaak van onze Rundvleeskroketten is bijzonder. Kruidig, een beetje pittig, maar tegelijk heel zacht en romig. Dit hebben ze te danken aan malse stukjes rundvlees, een snufje peper en slagroom. Van dat laatste zit nu een beetje extra in uw vaste recept. En zo is de ragout nóg lekkerder geworden.
mozarella

Mozarellastick

5 kroketstaafjes met Mozarellakaas erin.