Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen

Warme dranken

!

Koffie

Er is een ruime keuze in ons assortiment koffie

Ristretto, Columbia, Max Havelaar, Brasilia, Décaféine  

De koffieboon is in feite een volgroeid zaadje van de kers van de koffieplant. De koffieplant groeit in verschillende werelddelen. Na het oogsten van de koffiebessen worden zij ontdaan van haar buitenste laag.

Nadat de bonen gedroogd zijn worden ze gebrand. Hierbij worden de suikers in de boon gekarameliseerd waardoor de koffieolie ontstaat die zorgt voor het aroma en de smaak van de boon. Er zijn verschillende gradaties van branding, van lichtgebrand tot zeer donker gebrand.

Na het branden worden de bonen gemalen. Je kan ervoor kiezen om voorgemalen koffie te kopen, maar je kunt ook zelf je koffie malen. Ook bij de maling geldt weer dat er verschillende variëteiten zijn in de maling, van zeer fijn (voor espresso of filterkoffie) tot halfgrof.

Thee

Er is keuze uit 12 thee variaties

Pure Tea presenteert u een compleet nieuw theeproduct. Trendy, puur en authentiek. De smaak, de geur, de prachtig kleurende theeblaadjes en de bijzondere vorm van het zakje van Pure Tea maken theedrinken een ware beleving.

 

Verrassende theesoorten en 100% biologisch samengesteld uit de superieure, eerste pluk: de fijnste theeblaadjes van het seizoen met de hand geplukt en van de beste kwaliteit

 

De Pure Tea theeplantage bevindt zich in China op de Tian Hu Shan, een imposante berg in het Tianshan gebergte in de provincie Ningde. De Tian Hu Shan is 1300 meter hoog, opgebouwd uit meerdere niveaus en begroeid met een gecultiveerd bos. Ideaal voor theeverbouwing omdat er jaarlijks ruim 1900 mm zuiver regenwater valt. Het bos en de natuurlijke vochtigheid geven de berg  een zeer voedingrijke grond. Een geweldige bodem dus voor onze theeplantage. 

Pure Tea werkt exclusief samen met de enige organisatie in China die drie soorten biologische certificaten mag voeren, namelijk: OTRDC, USDA en BCS.

Warme Chocolade melk

Hotcémel, unieke ervaring, smaakt heel lekker .

Soep

Een Royco ervaring.