Vleessnacks

!

Boulet

gezapige vlees boulette van Van Reusels snacks

Curryworst

Een frikandel (tot 2005 in Nederland officieel gespeld als frikadel) is in België en Nederland een langwerpige, donkergekleurde staaf van verschillende soorten vlees die warm gefrituurd wordt gegeten. 

Lookworst

Een extra lange kookworst met een zachte knoflooksmaak, deze bruine cervela is gerookt waardoor de smaak sterker is.

Mexicano

De Mexicano® is een puur en pittig vleesproduct in een unieke vorm

Pikanto

Voor de stevige eter is er de Gehaktstaaf Pikanto®. Hapt makkelijk weg en stilt de trek. Vooral de stevige snacker doe je een groot plezier met deze snack. De ingrediënten bestaan uit een lekkere combinatie van prei, chilipeper, sambal en paprika. Deze pikante snack zet de pittige eter in vuur en vlam.

Mmm... van Mora.

Ragouzi

Ragouzi is een snack met romige vulling van kip, ham en groenten gepaneerd met maïsvlokken

Ribster

De Ribster is een pittige snack van het Wilde westen! Een lekkere snack met een heerlijke zoete BBQ-smaak. De Ribster is bij uitstek geschikt voor de BBQ.

Mmm… van Mora.

Eigenbereide Slagersgehaktbal

eigenbereide gehaktbal op grootmoeders wijze, met ui, brood, krieken, ei, stukjes appel

Spablo

Spablo staat voor SPAghetti-BLOk: Italiaanse spaghetti met origineel Italiaanse bolognese-saus, gehuld in een krokante laag batterdeeg. De Spablo is dan ook "Maffioos lekker"; een unieke snack vol mysterieuze geheimen voor wie geen angst kent!

Taco

"De taco/ bocado is een pittige Mexicaanse snack. Een uniek product met een onderscheidende driehoeksvorm. Gevuld met malse kip en verse groeten, gehuld in een krokante flens, is de Taco/Bocado een graag geziene snack in de koelvitrine.Heerlijk als tussendoortje of als onderdeel van een menu."