brochette

Satées eigenbereid

!

Ardeense saté

Wil je eens lekker variëren met saté, probeer dan eens de Ardeense saté. Heerlijke stukjes gepaneerd varkensvlees afgewisseld met pikant gerookt spek op een stokje geprikt.

Saté RUND eigen werk op de bakplaat gebakken

+-250 gram vers extra kwaliteits rundssvlees op een stokje met ui en paprika,  gebakken op de bakplaat.  

Saté Varken eigen werk

+-150-175 gram vers gemarineerd varkensvlees op een stokje met ui ertussen 

Scampi saté eigen werk

5 gemarineerde scampis (12-15) met ui , reepje spek en paprika op een stokje, gebakken op de bakplaat  

Sjaslick saté varken eigen werk

+-250 gram vers gekruid varkensvlees met pepers, boerespek en ui op een stokje 

Kip saté eigen werk gebakken op de bakplaat

+-125..150 gram verse kipfilet op een stokje met ui, ananas, paprika en dit gebakken op de bakplaat.  

Kalkoen saté eigen werk gebakken op de bakplaat

+-125-150 gram verse kalkoenfiletstukjes op een stokje met ui en paprika en ananas gebakken op de bakplaat.