Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen

Burgers

Hamburgers in alle soorten en maten

.

De bekende Bicky Burger in alle variaties.  Enkel of dubbel,  met kaas, ananas, .....

!

Bicky "Mijlbeek" Burger

Hier hetzelfde verhaal als bij de Bickyburger, met een ananasschijfje en een smeuïge cheddar extra.

Bicky Burger

Deze enige, echte classic verovert al sinds 1981 de magen van jong en oud. Het originele recept is nog steeds hetzelfde: een geroosterd broodje, een heerlijk sappige hamburger, 3 unieke sauzen, knapperige uitjes en Cucumb’ Salad. Door velen gekopieerd, maar nog nooit geëvenaard: de Bicky .

Bicky Rib Burger

Geen enkele honger is bestand tegen de Bicky Rib. Mals broodje: check! Hamburger-die-proeft-alsof-hij-net-van-de-BBQ-komt: check! Onovertroffen smaak: check! Deze hamburger heeft echt àlles in huis om je te helemaal in te pakken. Wordt jouw maag de trotse eigenaar van de Bicky Rib?

Bicky Royal

Wham, bam, thank you m'am! Deze kick-ass spierbundel is de Jean-Claude Van Damme onder de hamburgers. De Bicky Royal is een regelrechte test voor je testosteron-gehalte, want alleen échte mannen verslinden moeiteloos deze rasechte Bicky van 400 gram. Dus zet je grote mond maar eens goed open. Bicky Royal: méér Bicky, méér man.

Bicky Wrap

De Bicky Wrap bestaat uit een zachte wrap die het beste te vergelijken is met een tortillabroodje. Daarin wikkelt men dan een gefrituurde Wrap-burger op basis van kippenvlees besprenkeld met hot sauce, Toscaanse saus, krokant geroosterde uitjes en schijfjes komkommer.

Cheese Burger

Een cheeseburger of kaasburger is een hamburger met een plakje kaas op of onder het vlees. De cheeseburger wordt vooral geserveerd in horecagelegenheden. De eerste cheeseburgers werden in 1934 gemaakt in Kaelin's Restaurant inLouisville, Kentucky, maar het handelsmerk voor de naam cheeseburger werd in 1935 aan Louis Ballast van de Humpty Dumpty Drive-In in Denver, Colorado toegekend.

Fish Burger

Een Fishburger is een zacht sesambroodje met een gepaneerde visburger en heerlijke tartare saus en vers gesnipperde uitjes. Een aanrader

Hawaï Burger

Hier hetzelfde verhaal als bij de bicky burger, met als enige verschil dat er hier een ananas schijfje tussen ligt.

Kip Burger

De Chickenburger is een zacht sesambroodje met een gepaneerde kipburger en met en overheerlijke pepersaus. Dit maakt de Chickenburger lekker smeuïg en sappig. ideaal met wat droge uitjes en wat sla.

Veggie Burger

De "ik-kan-het-niet-geloven-dat-het-geen-vlees-is"-hamburger. De perfecte snack voor iedereen die al eens een dagje vlees wil overslaan. Voor overtuigde carnivoren is deze 100% plantaardige smaaksensatie de makkelijkste manier om groenten te eten. Voor vegetariërs is het een moment dat ze ‘erbij kunnen horen’. Welkom, Bicky Veggie