FAQ

Hoe lang moet ik wachten op mijn bestelling?

Wij doen steeds ons uiterste best om alles vlot te laten verlopen, gelieve rekening te houden met een wachttijd van ongeveer 30 minuten. De wachttijden worden natuurlijk langer tijdens  piekmomenten. Deze zijn moeilijk te voorspellen maar dit zijn enige richtlijnen:
Winter: vrijdag, zaterdag en zondag van 17:00 tot 20:00
Zomer: vrijdag, zaterdag en zondag van 18:00 tot 21:00

Tot waar leveren jullie?

Op de hoofdpagina van onze website kan je een handige tool vinden waar je je straat kan ingeven. Je komt zo onmiddellijk te weten of we ook bij jou kunnen leveren.
Staat jouw straat er niet bij? Sorry, dit heeft als hoofdreden dat we de kwaliteit niet meer kunnen garanderen, anders hadden we zeer graag tot bij jou langsgekomen.


Kan ik voor morgen al een bestelling plaatsen?

Ja dat kan! Via deze website kan je 24/24 bestellingen plaatsen, je kan zelf de levering of afhaling aanduiden en dit al een week op voorhand.

Komt mijn levering alleen of wordt deze samen gevoegd met die van andere klanten?

Om de kwaliteit te garanderen worden er geen leveringen samengevoegd. Wij rijden enkel uit met jouw persoonlijke bestelling.


Hoeveel moet ik betalen om laten te leveren?

Bij levering aan huis geld een minimum bestelbedrag van € 10,00. Gratis levering is mogelijk vanaf € 40,00.

Wat moet ik doen als mijn levering niet juist is?

We streven ernaar om enkel correcte leveringen te overhandigen maar soms kan er iets klein mislopen. We raden aan om ons dan onmiddellijk op de hoogte te brengen via het contactformulier. Je mag een snelle oplossing verwachten. Indien het binnen de planning past zal iemand langskomen met de correcte bestelling indien dit niet meer mogelijk is wordt de prijs omgezet in een korting. Deze korting wordt onmiddellijk en automatisch verrekend bij een volgende bestelling.

Tot hoe laat voor sluitingstijd kan ik bestellen?

Het is mogelijk om 30 minuten voor sluitingstijd nog een bestelling ter plaatsen voor diezelfde dag te leveren of afhalen.


Vragen jullie dezelfde prijzen als in de handelszaak?

Ja, wij vragen exact dezelfde prijzen.

Kan ik ook telefonisch een bestelling plaatsen?

Helaas is het niet meer mogelijk om telefonisch een bestelling te plaatsen. Uit ervaring weten wij dat telefonische bestellingen sneller een fout bevatten, dit door foutieve communicatie. Daarom, vanaf heden enkel nog bestellen via deze website. Alvast bedankt!

Ik wil mijn bestelling graag annuleren, hoe werkt dat?

Bij het online bestellen van eten is timing erg belangrijk! Wanneer je meteen na het plaatsen van je bestelling contact opneemt met ons, dan is het misschien nog mogelijk deze bestelling te annuleren. Indien deze bestelling al wordt klaargemaakt of onderweg is, kan deze helaas niet meer geannuleerd worden.